perjantai 6. marraskuuta 2009

Sairastelua

Tulin eilen vanhempien luo viikonlopun viettoon, koska isänpäivä on sunnuntaina. Äitillä on keuhkoputkentulehdus, ja nyt se yskii keuhkonsa pihalle. Isä tuli aamulla kuumeeseen. Toivottavasti tauti ei tartu minuun, koska minä en nyt millään ehdi sairastaa. Se tästä vielä puuttuisikin, että saisin jokun sikainfluenssan. Nyt isä istuu keittiössä yskimässä, vapisemassa ja hörppimässä teetä. Tarjosin konjakkiakin teen sekaan, mutta se ei kelvannut. Isä on siis ilmeisesti oikeasti kipeä.

Äsken isä alkoi syyttää taudistaan äitiä, koska hän on koko ajan pärskinyt hänen kasvoilleen. Äiti puolustautui sanomalla, ettei varmasti ole pärskinyt kasvoille vaan varpaille. Isän varpaat olivat kuulemma sairastuneet siitä, koska samantien hän alkoi vetää sukkia jalastaan ja esitellä jalkojaan, jotka olivat sen takia todella kipeät ja punaiset. Minua jäi vielä kiinnostamaan, miten virustartunnan saaneet varpaat on sitten aiheuttanut tämän kuumeen. Onkohan isä kenties nuollut omia varpaitaan? Oli myös mielenkiintoista tietää, millaiset influenssaviruksen tartuttamat jalat on, koska en ole sellaisesta kuullutkaan aiemmin. Noh, isä on muutenkin lääketieteellinen ihme, koska on onnistunut keräämään uskomattoman paljon vaivoja jo pelkästään ylävartaloonsa (pään sisällöstä nyt puhumattakaan!).

Aloitin tänään Karjalan kunnailla -maratonin isän kanssa. Ja me lopetettiin se äsken. On se vaan niin ihana sarja! Siinä on kauniita taloja ja maisemia. On mukavaa katsoa ohjelmaa, jonka hahmot ovat tavallisia järkeviä ihmisiä ja joilla on tavallisia normaaleja ongelmia. Ei aina sarjassa tarvitse olla kauheita suhdesotkuja, joissa nainen menee ensin naimisiin isän kanssa, mutta vaihtaa sen poikaan, jonka kanssa tämä saa lapsen, jonka isä onkin nainen, joka paljastuu transseksuaaliksi, jonka kanssa poika menee naimisiin, mutta joka tappaakin pojan isän ja menee naimisiin oman siskonsa kanssa. Eihän tuossa tietenkään ollut järkeä, mutta onko sitä Kauniissa ja rohkeissakaan??

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, ettet sairastu! Mulla hiukan jo kurkussa tuntuu flunssan oireita...Eikä todellakaan nyt olisi aikaa tulla kipeäksi!

    -Elli

    VastaaPoista
  2. Minä luulin, että Isän tauti johtui siitä, että Äiti oli torstaina tehnyt liian suolaista munakasta?!

    Kaa

    VastaaPoista