sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ihana viikonloppu takana :)

Mulla oli pitkästä aikaa aivan loistava viikonloppu. Oon leijunut ihan omissa maailmoissani, mutta olen tässä jo joutunut kohtaamaan elämän realiteetit, joten tämä olotila ei tule jatkumaan. Hassua, miten sitä toisinaan elelee rauhallisesti omaa mitäänsanomatonta elämäänsä tyytyväisenä, ja yhtäkkiä jokin saa pään sekaisin. Sitä loikkii onnensa kukkuloilla iloisena mutta toisaalta ärtyneenä, koska mukava rauhallinen olotila on kadonnut. Olisin kyllä oikeasti paljon tyytyväisempi, jos voisin palata siihen ensimmäiseen vaiheeseen, jotta saisin mielenrauhani ja keskittymiskykyni takaisin. Eih ja voih.

Meillä oli viikonloppuna oikea majoituspalvelu täällä. Kaikki kämppikset oli kerrankin yhtäaikaa kotona, ja kolmella meistä oli vielä vieras. Työkaveri tuli käymään ensimmäistä kertaa täällä Jyväskylässä minun luona. Me käytiin syömässä Memphisissä. Minulla kävi tuuri (?), koska löysin salaattini seasta muovinpalan. Sain sen ansioista ilmaisen jälkiruuan! Uusi Twilight-leffakin tuli tarkastettua. On vaikeaa katsoa elokuvaa, jos on lukenut kirjan aiemmin. Nyt en voinut tehdä muuta kuin vertailla niitä keskenään, ja samalla se pilasi koko kokemuksen. Elokuva oli kyllä ihan katsottava, mutta loppu oli niin junnaava, että meinasin nukahtaa.

Tänään sunnuntaina me käytiin shoppailemassa ja syömässä kiinalaista ennen kuin saatoin kaverin asemalle. Löysin kivan violetin laukun, joka sopii yhteen erään mekon kanssa loistavasti. Meillä on perjantaina tuparit täällä, ja asu on jo onneksi valittu. :) Nyt näyttää vahvasti siltä, että juhlista on tulossa isot. Suunniteltiin jo, että osa voi mennä saunaan istumaan, ja osa porukasta joutuu aina omalla vuorollaan pihalle. Näin ei sisällä tule liian tiivis tunnelma.

Argh. Pitäisi alkaa kirjoitella tutkimussuunnitelmaa, mutta en vain pysty! Ajatukset juoksee omia ratojaan, ja olo on ahdistunut ja sekava. En tiedä, miten saisin kävisin työhön käsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti