torstai 29. lokakuuta 2009

Laiskottelua

Vapaapäivä on mennyt ihanasti laiskotellessa. En ole edes harkinnut, että voisin tehdä jotain hyödyllistä. Mutta kävinpähän sentään äänestämässä edustajistovaaleissa! Kävin tänään vetäisemässä hernekeittoa nassuun Ilokivessä. Sosiaalisia suhteita tuli hoidettua samalla, kun oli kaveri mukana. Ilmeisesti en ole kuitenkaan suhteita hoitanut tarpeeksi ahkerasti, koska jotkut tutut eivät enää tervehti. Se oli kummallista, mutta nähtävästi minun kasvot painuu niin helposti unholaan.

Tein tänään ihanaa pitsaa ja oon töllöttänyt töllöä ihan koko illan, ja nyt koskee päähän. Anthony Bourdain - No Reservations on ihan loistavaa viihdettä, kunhan itselläkin on samalla jotain hyvää syötävää! Suosittelen ohjelmaa kaikille, jotka ovat juuri syöneet vatsansa täyteen. Nälkäisille en suosittele. Haluaisin hakea kirjastosta jonkun aivan ihanan hömppäromaanin ja uppoutua sen maailmaan koko viikonlopuksi. Olisiko kenelläkään hyviä ideoita aivot-nurkkaan-kirjaksi?

Huomenna voin viettää rauhallisen aamun ja köpötellä Ilokiveen syömään Inkrun kanssa. Sen jälkeen menen käymään serkun luona. Olen kerännyt rohkeutta jo pari vuotta, että uskaltaisin mennä heille kylään. Nyt pelottaa vielä enemmän, koska hän on ottanut valtavan petokoiran (ranskanbulldoggi). Katsotaan, selviänkö huomisesta vierailusta hengissä. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti