tiistai 27. lokakuuta 2009

Kiirettä pitää

Oon ollut ihan kusessa opiskelujuttujen kanssa tässä pari päivää. Tänäänkin piti aamulla herätä jo kuudelta tekemään muistiinpanoja yhdestä artikkelista. Kirjasuomen luentokin meni horroksessa. Heti virkistyin, kun tulin kotiin ja katsoin pari Kumman kaa -jaksoa.

Sunnuntai meni ihanasti kavereiden kanssa. Herkuteltiin kana-pastasalaatilla, pähkinöillä, karkeilla ja tiramisulla. Jälkkäriksi vielä dipattiin vaahtokarkkeja suklaassa. Eilen opetusviestinnän kurssilla eräs poika sanoi, että niillä oli ollut viikonloppuna suklaaPUTOUS, ja kävi kyllä kateeksi. Ensi kerralla kyllä pistetään paremmaksi! Mutta ruoka oli ihanaa ja seura sitäkin parempaa. Me katsottiin myös Johnny Deppin leffa Blow, jossa Depp oli huumediileri. Elokuva oli tosi hyvä ja kaiken lisäksi tositapahtumiin perustuva. Suosittelen muillekin ihan jo sen takia, että Johnny Depp on vaan niin ihana. Paitsi välillä se tuulipuku ja otsatukka himmensi hieman hänen loistoaan...

Eilen minulla alkoi pari uutta kurssia: esiintymisvarmuuden kehittäminen (tai jotain sinne päin) ja kirjoittaminen. Esiintymiskurssi oli tarkoitettu aroille ja esiintymistä jännittäville opiskelijoille. Välillä tuntui, etten ihan kuulunun joukkoon jo ihan senkin takia, että osaan puhua kuuluvalla äänellä. Opeopiskelijoiden jälkeen ryhmäläiset tuntuivat todella... aroilta ja esiintymistä jännittäviltä. No, kaipa muutkin alkavat siellä reipastua, tai sitten he vain pelkäävät minua. Saatan ehkä joskus olla liikaa äänessä.

Kirjoittamiskurssi vaikuttaa ihan kivalta, koska meillä ei ole ollenkaan tapaamisia. Me siis kirjoitetaan 4 tekstiä ihan itsenäisesti. Ja se kurssi on myös helppo jättää kesken juuri sen takia. Sää nähdä, miten tässä käy. Tutustuin kurssilla yhteen mukavaan kirjallisuudenopiskelijaan. Me käveltiin yhtä matkaa keskustaan. Luultavasti ei tulla törmäämään ihan heti, mutta oli kiva olla hieman ulospäinsuuntautuneemmankin ihmisen seurassa vaihteeksi. Varmasti siellä esiintymiskurssilla on kivaa ja saan taas uusia tuttuja, kunhan muihin ryhmäläisiin tutustuu ensin.

Pakko mennä vähäksi aikaa lukemaan Portobellon noitaa. Saan tällä kertaa laiskotella koko illan. Ihanaa. :)

2 kommenttia:

  1. Johnnie Depp on kyllä hyvä näyttelijä, siinä olet oikeassa. Täytyy katsoa tuo leffa... sinulle suosittelen The Libertine -leffaa, jossa Johnnie Depp esittää 1600-luvulla elänyttä kirjailijaa, jolla oli aika härskit elämäntavat. Äijä dokas, kirjotteli rivoja runoja tai näytelmiä (ja esitti niitä vielä julkisesti kuninkaallisille!), ja hässi kaikkea liikkuvaa, jonka johdosta kuoli jo 33-vuotiaana syfilikseen. Kaikista hienointa siinä leffassa on se että se pohjautuu tositapahtumiin! :)

    VastaaPoista
  2. Etkös sä puhunutkin juuri tuosta leffasta kerran, mutta et muistanut nimeä? Pitääpä laittaa korvan taakse.

    VastaaPoista