keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Leffailtailua

Meillä oli tänään kämppiksen kanssa taas leffailta. Makuunista saa opiskelijakortilla kaksi leffaa yhden hinnalla, joten koko ilta menikin sitten sohvalla röhnöttäessä. Ja karkkia kului saavillinen. Ensi kerralla voisi kyllä harkita jotain terveellisempää naposteltavaa. Katsottiin Burn after reading ja Vicky Christina Barcelona. Ensimmäinen oli erittäin kummallinen komedia, jossa olivat mm. John Malkovich, Brad Pitt ja George Clooney. Suosittelen katsomista, mutta ei kannata odottaa mitään pieruhuumoria. Jälkimmäinen elokuva oli erittäin paljon ajatuksia herättävä rakkaus(?)tarina. Katsomisen arvoinen sekin.

Minä sain tänään viimeinkin silmälasit. Eikä se optikolla käyminenkään ollut niin vaikeaa, vaikka välttelin sitä vuosia - enkä edes oikeastaan tiedä, miksi. Kehykset ovat oikein kauniit. Ne ovat viininpunaiset ja feminiiniset (anteeksi, Frendit-huumoria). Onnistuin löytämään lasit, jotka tosiaan pukevat minua. Harmi vain, että toisen linssin vahvuus on -4 ja vasemman vain -0,25, joten oikea silmäni näyttää pienemmältä kuin vasen. Näytän joltain tyhmältä eriparisilmäiseltä hirviöltä, jos katsoo oikein tarkkaan. Pitää ruveta siristelemään vasenta silmää, että se näyttäisi pienemmältä, enkä näyttäisi enää yhtään oudolta! Kestää vähän aikaa, ennen kuin totun näihin laseihin. Kun astuin ulos kaupasta, tuntui, kuin olisin ollut vahvasti humalassa. Se oli oikein hauskaa! Opiskelijana minulla ei ole varaa alkoholiin.

Tänään minulla oli taas se esiintymisvarmuus-kurssi. Tällä kertaa ihmiset olivat jo ehtineet hieman tutustua, eikä tunnelma ollut enää niin vaivautunut. Tuntuu vaan edelleen oudolta nähdä niin kuoreensa käpertyneitä ihmisiä. Tekisi mieli ravistella eräitä, jotta saisin heihin vähän eloa. Ja sekin on kummallista, miten hiljaa toiset pystyvät puhumaan. Ensi kerralla otankin ehkä mukaani sen kuulotorven, jonka hankkimista eräs kaveri ehdotteli eilen Ilokivessä.

Muuten se kurssi on oikein mielenkiintoinen. Meillä on paljon esiintymisiä, joista kaksi videoidaan. Ensi kerralla menemme tutustumaan pariin isoon auditorioon. Harjoittelemme mikkiin puhumista ja kokeilemme puhujanpönttöä. Se kuulosti tosi kivalta, ja odotan jo ensi viikkoa kovasti. Kurssista on varmasti hyötyä tulevaa uraa ajatellen. Vaikka itse en sinänsä jännitäkään, minulla tulee varmasti olemaan oppilaita, joilla on sen kanssa ongelmia.

Huh, iski kauhea väsymys heti, kun rupesin miettimään taas koulujuttuja. Taidanpa tästä painua petiin. Minulla on huomenna vapaapäivä ja saan nukkua piiiitkään. Ihanaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti