perjantai 4. joulukuuta 2009

Tuparit

Jostain syystä minun kirjoittelu tahtoo keskittyä alkuviikkoon, joten ajattelin nyt hieman rikkoa piintyneitä tapojani. Tänään on ne meidän tuparit, ja ollaan suurin osa valmisteluista tehty. Pisimpään menee tietenkin meikkaamisessa ja uudelleen meikkaamisessa, kun lopputulos näyttää kuitenkin venäläiseltä katuhuoralta, joka on meikannut itsensä sokkona.

En ole ennen pitänyt näin isoja juhlia. Tai me ei tiedetä, miten isot näistä tulee. Toivottavasti ei käy niin, että me istutaan täällä keskenämme, juodaan surkeana kaikki glögiin tarkoitetut viinat ja sammutaan sohvalle.

Kohta pitääkin vielä tehdä cocktailtikut valmiiksi, asetella Borat kyltteineen kadun varteen osoittamaan tietä ja koristella keittiö. Ihanaa, että koko viikon on ollut pakkasta. Ja vaikka ulkona ei olekaan lunta, on kuitenkin edes hieman jouluisa olo.

Minun viikko on kyllä mennyt ihan tupareita odottaessa. En ole saanut mitään merkittävää aikaiseksi. Enhän minä yleensä saakaan, joten miten tämä viikko olisikaan muka jotenkin erilainen. Joululomakin alkaisi ensi viikolla. Pitäisi tehdä joululahjaostos pikaisesti ennen kuin olen tuhlannut kaikki veronpalautusrahat (jotka muuten tuli tänään, jihuu).

Nyt ei ole oikea mieliala blogin päivittämiseen, kun olisi vielä paljon tekemistä. Jännityksellä odotan, millainen ilta on tulossa. :)

1 kommentti:

  1. Voi jee, veronpalautukset tosiaan! :) Älkää huoliko, ette te ainakaan ihan kaksin sinne sohvalle sammu. ;D

    VastaaPoista