sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Mahotonta meininkiä

Moni on jo kysellyt, miksi en ole päivittänyt blogia pitkään aikaan. Kirjoittelin koko alkuviikon muita juttuja, joten oli jätettävä tämä hieman vähemmälle. Armottomasta väsymyksestä huolimatta ajattelin kirjoitella tänne jotain, että ihmiset pysyvät tyytyväisenä.

Viikko sitten oli tosiaan ne työpaikan pikkujoulut. Ruokatarjoilut oli hyvät, ja sehän on kaikista tärkeintä. Illemmalla me suunnistettiin Kuopion yöhön työkaverin kanssa. Maljassa oli oikein hauskaa, ja tuttujakin oli liikenteessä.

Huomasin muuten sunnuntaina, että on täällä maailmassa hyviäkin ihmisiä! Olisin matkustanut porukoille bussilla, mutta siellä ei käynytkään pankkikortti. Bussikuski oli niin reilu, että olisi antanut minun matkustaa ilmaiseksi (ja vaikka jotkut muuta luulivatkin, niin minä EN flirttaillut hänelle!). Omatunto ei sallinut kuitenkaan sitä, vaan annoin loput kolikkoni kuskille (yht. 5 e).

Alkuviikko meni porukoilla ollessa. Tein hiki hatussa tekstitaidon kurssin portfoliota, jonka sain valmiiksi kaksi päivää ennen dead linea! Todella harvinaista. Toisaalta kirjasuomen kotitenttitehtävä on edelleen tekemättä. Ei kovin harvinaista.

Torstaina menin Jyväskylään. Oli kyllä aivan loistava reissu. :) Lauantaina piti valitettavasti tulla alas pilvilinnoista ja suunnistaa takaisin Kuopioon. Tarkoitus oli käydä työkaverin kanssa syömässä ja mennä takaisin porukoille. Kaveri sai minut kuitenkin toisiin ajatuksiin, ja illalla löysinkin itseni Ullan krouvista kuuntelemassa rokkia. Ja kiitosta vaan siitä kossupaukusta eräälle tarjoajalle! Lopulta me eksyttiin Maljaan. Ei ollut sekään kovin harvinaista tai yllättävää. Oli kyllä tosi hauska ilta, mutta niinhän meillä on aina. Nyt voisi kuitenkin jättää baareilut vähemmälle joulun ajaksi.

Meillä taisi muuten mennä joulun suunnitelmat uusiksi. Olisiko kenelläkään hyviä ideoita, mitä jouluaattona voisi tehdä? Minä ehdotin jo, että käytäisiin Alkossa ja juotaisiin kovat humalat. Se poikkeaisi todella vahvasti meidän perinteistä, ja aikakin menisi siivillä. Ja seuraavalle päivälle ei tarvitsisi keksiä mitään tekemistä! Jostain syystä tämä vaihtoehto ei saanut vielä kovin suurta suosiota, mutta ei kukaan ole mitään muutakaan ehdottanut.

Ai niin, kuulin huhuja, että jotkut lukijat etsivät täältä blogista kirjoitusvirheitä. Taidan jatkossa piilotella esimerkiksi yhdyssanavirheitä tekstiin.
Tällä kertaa en jaksanut sitä vielä tehdä. :P

2 kommenttia:

  1. Hei minä kannatin tuota alkossa käyntiä! -Päivi

    VastaaPoista
  2. No hyvä! Meillä on ainakin 2 pulloa punkkua ja yksi skumppapullo. Pitäisi niiden riittää meille kahdelle, jos muille ei kelpaa! :D

    VastaaPoista